Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2014.04.24.
09:07

Írta: Youknownothing

Westeros legszebb ruhái

Westeroson nem egyszerű nőnek lenni. Nagy százalékos eséllyel ugyanis hozzáadnak egy olyan férfihez akit utálsz/ aki meleg, vagy egy bordélyban kell dolgoznod, esetleg kivágják a gyerekedet a hasadból, megerőszakolnak, vagy kutyákkal vadásznak rád az erdőben, végignézetik veled a családtagjaid halálát, és még sorolhatnánk. Mindezt viszont csodás ruhákban teheted. És ki ne álmodozna királykisasszonyos ruhácskákról? (Na jó talán Brienne és Arya.) 

Itt a tíz kedvencem :

10. Sansa esküvői ruhája 

Amikor Sansat öltöztetik a jelmeztervezők, mindig igyekeznek hangsúlyozni, hogy még mennyire gyermeki és ártatlan. A legjobban sikerült alkotásuk az esküvői ruhája lett- ha a vőlegény kevéssé vonzó, legalább a ruha legyen szép.

Barokkosan elegáns, visszafogottan csinos, Lannister arany .

image_16.jpg

9. A Khaleesi Quartban

Mióta hozzáment Drogohoz, Dany Quartban veti le először a dothraki ruháit. A poros, fáradt Khaleesi egyszer csak letisztultan gyönyörűvé válik ebben a mediterrán hangulatú csodában. 

image_25.jpg

8.  A vörös papnő lángoló színei 

Mert az éj sötét és tele iszonyattal.

Melisandre még az öltözködésével is a fény ura iránt érzett tiszteletet fejezi ki, amitől egyszerre lesz vad, félelmetes és elegáns.  

image_26.jpg

7. Daenerys törtfehérben

Valamiért úgy gondolhatták, hogy Drogonak ez a kedvenc színe : a "lánykérésen" és az esküvőn is ezt a halvány árnyalatot viselte Dany. A menyegző előtti választás mindent megmutat leendő férjének a testéből: gyönyörűen tapad a lány csodás alakjára. A második már kicsit visszafogottabb , dothrakisan elegáns - harcos hatást kelt a karkötőkkel.

image_24.jpg

6.Homok Ellaria és Dorne színei 

Szabadság, züllöttség, szépség. Homok Ellaria ruhái képvislik mindazt amit Dorne jelent: a különcséget, a kívülállást. A nimfomániás fattyak ezek szerint meg sem próbálnak mainstreamek lenni.

image_28.jpg


5. Daenerys klasszikus - a kék dothraki ruha 

Ha valaki Khaleesinek öltözik, biztos, hogy ezt a ruhát valasztja. Dothrakis, tiszteletet parancsol, de mégis csinos a kivágott hátával és nőies szabásával. Egyébként mostanában folyton ez van rajta- újíthatna már valamit...

image_13.jpg

4.Cersei Lannister színekben 

Halld üvöltésem!- Üzeni az Anyaoroszlán a vörös és az arany tökéletes kombinációjában, amelyet aranyhaja tesz teljessé. Az első képen a bő ujj, a másodikon a széles övtől lesz még elegánsabb. Én félnék tőle.

image_23.jpg

3. Tyrell rózsák 

Formabontó. Ha Margaery ruháira nézünk, tudjuk: ez a lány nem átlagos, és biztos, hogy felpörögnek körülötte az események. Mindenhol kivágott, kiemelve csodás alakját és még jobban provokálva Cerseit. A rózsák pedig azon kívűl, hogy gyönyörűek, jelzik a Tyrell házhoz való tartozását is.

image_27.jpg

2. Dany hófehérben 

Daario helyében mindenki azonnal beleszeretett volna Daenerysbe, amikor megpillantotta, ebben a csodás, hátul kivágott, hófehér ruhában. Letisztult és tekintélyt parancsoló, tökéletes választás Yunkaiban.

image_19.jpg

1. A RUHA - Margaery esküvői költeménye 

Ha már hozzá kell mennie az embernek Joffhoz- legalább tökéletes ruhában tegye. Egyszerűen hibátlan a szabás, Margaery stílusához tökéletesen passzol a kivágott hátrész és a kart szabadon hagyó felső Az elől kezdődő levélminta hátul leomló rózsákban ér véget. Csodás! 

 

image_29.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youknownothing.blog.hu/api/trackback/id/tr806073213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása